Takmičenje za startape Start Tel Aviv

19. Jun, 2014 Comments Off Autor: admin

SBAN poziva sve zainteresovane da se prijave na takmičenje za startape Start Tel Aviv na osnovu kojeg možete da otputujete na mentorski put u drugi najveći startap centar na svetu, Tel Aviv i DLD Festival.

SBAN vesti Više informacija

FundraiseIT konferencija i Pitching događaj uspešno završeni!

26. May, 2014 Comments Off Autor: admin

16. maja, Beograd je bio centar najeminentnijih regionalnih i globalnih lidera iz oblasti VC i startap zajednica koji su se okupili na trećoj međunarodnoj FundraiseIT 2014 konferenciji (www.fundraiseit.rs) u stimulativnom okruženju hotela “Crowne Plaza”, u organizaciji Mreže Poslovnih Anđela Srbije (www.sban.eu).

SBAN vesti Više informacija

FundraiseIT Pitching događaj!

14. May, 2014 Comments Off

Mreža Poslovnih Anđela Srbije – SBAN Vam sa zadovoljstvom predstavlja Pitching događaj.

Više informacija

Startap proleće u Beogradu!

29. Apr, 2014 Comments Off

Ovog proleća Beograd postaje mesto na kome će se okupiti startap zajednica jugoistočne Evrope.  Startit fest koji se održava od 15. do 19 maja ugostiće preko 5 000 ljudi.

Više informacija

Potvrđeni govornici na konferenciji FundraiseIT 2014!

16. Apr, 2014 Comments Off

Zadovljstvo nam je da vas obavestimo da će svoja iskustva sa učesnicima FundraiseIT konferencije uz Vitaly  Golomb –a (osnivač Keen Systems i ko-osnivač Europe Venture Summit; 500 StartUPs, Innovation Nest i TechPeaks i član borda Happy Farm -Ukraijna) podeliti i Oliver Holle, preduzetnik i investotor iz Austrije, partner kompanji  Speedinvest;  Floris Van Alkemade (osnivač Solid [...]

Više informacija

FundraiseIT 2014 – Microsoft dodeljuje 10 karata studentima tehničkih fakulteta!

15. Apr, 2014 Comments Off

Sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo vas da je Microsoft Razvojni Centar u saradnji sa Mrežom Poslovnih Anđela Srbije obezbedio 10 besplatnih karata za studente tehničkih fakulteta iz Srbije i regiona za učešće na preduzetničkoj konferenciji FundraiseIT 2014 . Microsoft Razvojni centar godinama zapošljava najtalentovanije inženjere u Srbiji i omogućava im da rade na najnovijim projektima iz [...]

Više informacija